Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Börzöncének korszerű lett a könyvtára
Helyben elérhetők a nagykanizsai könyvtár szolgáltatásai

KÖNYVTÁRNYITÁS BÖRZÖNCÉN
2005. OKTÓBER 22.

MEGHÍVÓ

Kedves Börzöncei lakos!


Szeretettel hívjuk Önt, családját, börzöncei barátait a börzöncei könyvtár megnyitására, 2005. október 22-én reggel 8 órára, a Polgármesteri Hivatalba.

A könyvtárat Halis István Városi Könyvtár nyitja meg és üzemelteti a település polgármesteri hivatalában Börzönce Önkormányzata segítségével, a Nagykanizsai Többcélú Kistérségi Társulás támogatásával, a könyvtár munkatársa heti rendszerességgel végzi könyvtárosi munkáját a börzöncei könyvtárban, melynek

NYITVA TARTÁSA:
szombat 8-10 óra

Szeretnénk, ha újra nyitott könyvtáruk nagy hasznára volna a település lakosságának, ezért nem csak a hagyományos könyvtári szolgáltatások kínáljuk, hanem az újdonságokat is. A könyvek helyben olvasása, és könyvkölcsönzése mellett lesz mód az internet segítségével nagy gyűjteményekben kutakodni, bármilye információhoz hozzájutni.
Mi, a szolgáltatást ellátó nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár azt vállaljuk, hogy minden információ igényére segítjük megtalálni a megfelelő választ, a megfelelő dokumentumot, segítünk a jogi tájékozódásban, a továbbtanulásban, a szabadidő tartalmas eltöltésében. Mindezt azonban akkor tehetjük, ha Önök, a település lakói eljönnek a könyvtárba, mikor az nyitva van, bátran kérnek, kérdeznek tőlünk és helybéli segítőnktől, használják a könyvtár újabb és régebbi szolgáltatásait.

Börzönce azonban nem csak könyvtárhoz, hanem egy internetes szolgáltatáshoz, a NAGYKAR-hoz, egy, a nagykanizsai kistérséget átfogó honlapcsaládhoz is hozzájut a nyitás pillanatától. Lehetősége van arra a településnek, hogy a.http//:www.börzönce.nagykar.hu című honlapon maga is bemutatkozzon, felrakja a legfrisebb faluról szóló híreket.
A NAGYKAR mozaikszó, melyet a NAGYkanizsai Kistérségi Adatkezelő Rendszer szóból alakítottunk ki.

Más szolgáltatásainkról, a lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást a könyvtárban minden szombaton. Várunk mindenkit szeretettel.

Czupi Gyula
igazgató
Halis István Városi Könyvtár
<< Előző (2. oldal)
/3